BlogSvi članci

Dugogodišnja saradnja sa SD Informatikom (MIS)

von August 24, 2021Keine Kommentare
Dugogodisnja-saradnja-sa-SD-Informatikom

Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji sa firmom SD informatika kao zastupnikom renomirane firme MIS, naša ambulanta je uspjela da dostigne ogroman uspjeh i zadrži se u samom vrhu kada je u pitanju dentalna implantologija.

MIS kao jedan od lidera implantološke industrije, širokim asortimanom implantoloških i protetskih komponenti , veoma je jednostavan i pouzdan sistem kojeg bi rado preporučili svim ljekarima, bilo da se radi od “početnim koracima” na polju implantologije ili iskusnim implantolozima.

Naše iskustvo u korištenju MIS implantata govori da su veoma pozudani sa gotovo 100%-tnim uspjehom u petogodišnjem periodu preživljavanja, naravno poštujući medicinske indikacije prilikom planiranja terapije kao i preporučeni protokol ugradnje.

Ono što bi istakli u prvi plan je after market podrška i ozbiljnost firme SD Informatika zahvaljujući kojoj smo protetske komponente za najzahtjevnije radove u CAD CAM sistemu imali na raspolaganju za 24 do 48h, bez prethodne najave.

MIS i SD Informatika su odličan tandem prilikom donošenja odluke za izbor implantološkog sistema kao i za svu stručnu i tehničku podršku u svakom trenutku, bilo da se radi o prehirurškoj pripremi i odluci koju vrstu implantata izabrati ili pak o nakanadnom protetskom zbrinjavnju kao i savjetovanju za korištenje CAD CAM sistema.

Perjanica MIS-ove linije prozvoda, V3 implanti su veoma dobar i pouzdan izbor jer pored aktivne površine posjeduju i specifičan dizajn koji pored ubrzane integracije, dozvoljava i veći volumen stvaranja nove kosti u najkritičnijem (cervikanom, krestalnom) dijelu implantata.

Dugogodišnje pozitivno iskustvo u koristenju MIS-ovih proizvoda, svakako će nas opredjeliti na saradnju sa SD Informatikom i u narednom periodu.

Piše: doktor stomatologije, specijalista oralne hirurgije i implantologije dr Igor Đurić

Die zahnklinik mit dem dentallabor “Dr. Đurić” © Alle Rechte vorbehalten
Unterstützt durch: ITD Marketing d.o.o. | marketing@itdmarketing.com

de_DEDE