Pun-komfor-novi-prostor-i-nova-oprema-dr-Djuric

U sklopu naše ordinacije “dr Đurić” uspješno smo završili projekat povećanja prostora u cilju proširenja kapaciteta, nove opreme i pružanja još bolje, personalnije usluge, čime smo na jednom mjestu objedinili sve iz stomatologije.

Da bismo podigli nivo usluga i zadovoljili potrebe sve većeg broja pacijenata obezbijedili smo prostor koji ima sve na jednom mjestu uz najnoviju opremu i materijale.

Proširenjem kapaciteta svakom pacijentu možemo pružiti maksimalnu posvećenost i usluge u:

  • zubotehnička laboratorija (zubna tehnika)
  • rendgenska dijagnostika (RTG I 3D snimanje zuba)
  • personalizovan prostor za protetiku (izrada krunica i mostova)
  • personalizovan prostor za hiruške radove (operacija)
  • personalizovan prostor za implantologiju (ugradnja implantata)

U okviru svih aktivnosti naš najvažniji zadatak je pružanje što kvalitetnije usluge na čemu nismo prestajali raditi. Nastojimo da maksimalno ispratimo svjetske trendove iz svijeta stomatologije te da smo uvijek u korak s vremenom.

Na ovaj način ćemo zahtjevnije stomatološki radove obavljati u posebnom komforu, te ćemo pacijentima maksimalno skratiti broj dolazaka računajući da na jednom mjestu imamo sve, laboratoriju, rendgensku dijagnostiku, prostor za protetiku i odvojeni prostor za hiruške radove i ugradnju implantata.

Veći prostor nam pruža mogućnost za rad više doktora i specijalista istvremeno uz veliku diskreciju za svakog pacijenta. Takođe, naš kapacitet je bitan za dentalni turizam koji se razvija s obzirom na veće grupe pacijenata koje dolaze i očekuju brzo rješavanje svojih tegoba.

Unutrašnjost zajedno sa osobljem odiše prijatnom atmosferom gdje ćete se osjećati sigurno, ugodno.

Vidimo se, dobro došli u ZU Stomatološku ambulantu sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić”.

Die zahnklinik mit dem dentallabor “Dr. Đurić” © Alle Rechte vorbehalten
Unterstützt durch: ITD Marketing d.o.o. | marketing@itdmarketing.com

de_DEDE