dr-secijalista-marija-djuric-20-godina-u-celincu

Dr Marija Đurić – 20 godina u Čelincu. Želim da ostavim svoj trag kao čovek i lekar.

Rođena sam i odrasla u prelepom Kragujevcu, gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Školovanje sam nastavila na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i po njegovom završetku, tačnije u februaru 2003. godine se doselila u Čelinac, gde sam naknadno završila specijalizaciju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Nikada nisam delila ova tri grada.

Preseljenjem u Čelinac započela sam svoj porodični život i radnu karijeru.

Svet je pun divnih mesta za život koja pružaju razne mogućnosti. Da biste uspešno i zadovoljno živeli bilo gde na svetu potrebno je da se uklopi više stvari.

Moj Kragujevac živi dečije snove, Beograd je sjajan u mladosti a danas verujem da je u nekom trenutku života savršeno živeti i raditi u manjem, mirnijem mestu, upravo tu gde sam stekla porodicu, prijatelje, kumove, radne kolege, poslovne partnere, saradnike, pacijente, poznanike i druge divne ljude.

Privilegija i čast mi je lečiti i pomagati ljudima, kako iz našeg Čelinca, Banja Luke, tako iz regije i šire, evo sada već punih 20 godina. Predivan je osećaj znati da možeš pomoći pacijentu da se oseća bolje i lepše.

Uživam u obrazovnoj komponenti ali sam takođe sigurna da ljudi nakon toliko godina ne prepoznaju samo struku, već iskrenu ljubaznost i toplu ljudsku reč.

Imamo najbolju zajednicu pacijenata koji našu ordinaciju doživljavaju kao svoj dom. Sjajni osmesi, radost …. sve je rađeno srcem.

Stomatolog mora imati snažnu sposobnost da složene procedure i procese pojednostavi tako da pacijent može jasno da razume šta se dešava sa njegovim oralnim zdravljem i na koji način može rešiti problem.

Na kraju, želim da se zahvalim “Čelinačkim novinama” kao i vama dragi čitaoci koji redovno pratite rubriku naše ZU Stomatološke ordinacije “dr Đurić”.

Ja ću nastaviti, ovde sa svima vama, da ostavljam svoj trag kao čovek i kao lekar.

Vaša dr spec Marija Đurić.
ZU Stomatološka ambulanta “dr Đurić”.

ZU Dental clinics with dental laboratory dr Đurić © All rights reserved
Supported by: ITD Marketing d.o.o. | marketing@itdmarketing.com

en_GBEN