Privodimo-kraju-uspjesnu-2021-dr-Djuric

Naš cilj je da učinimo svijet ljepšim mjestom stvarajući jedan po jedan novi osmijeh. O našim uspjesima se zna. Ulaganjem u savremenu tehnologiju u stomatološkom svijetu smo postali prepoznatljivi a iskustvo naših pacijenata je na zavidnom nivou.

Sa ovom činjenicom bismo najavili uspješnu 2021. godinu koju privodimo kraju.

Naš tim gotovo uvijek uspješno rješava probleme naših pacijenta pa ovom prilikom želimo odvojiti trenutak da se zahvalimo našim zaposlenima koji su zajedno sa nama zaslužni za ostvarene rezultate.

Odvojićemo trenutak da im iskažemo zahvalnost i poštovanje.

Kada zastanemo i odvojimo trenutak za sebe i one oko sebe, kako bismo predstavili naše poslovne uspjehe to onda izgleda ovako – Rješavamo probleme naših pacijenata i pretvaramo ih u osmijehe. Zvuči nevjerovatno ali je zaista tako.

Ova godina, kao i prošla ima svoju težinu izazvanu korona virusom ali se pokazalo da su nam ljudi i zdravlje uvijek na prvom mjestu.

Pretpostavljamo da znate o čemu pišemo, šta želimo naglasiti i čemu dajemo vrijednost. Mi kao vođe tima, trudili smo se maksimalno da sve uklopimo u nove okvire koje nam je data situacija nametnula a što se pokazalo dobrim.

Odmakli smo se i pogledali sve što smo sa svojim timom postigli, to je ono što i ovu 2021. godinu koju privodimo kraju, čini uspješnom.

Kao i uvijek bili smo fokusirani na rad sa svojim timom, svakodnevno su nas inspirisali nas naši zadovoljni pacijenti i pohvale koje od njih dobijamo na čemu smo im zahvalni.

Ovaj tekst otvara prostor da se zahvalimo i našim poslovnim saradnicima, profesionalcima koji su tu sa nama i u našem okruženju. jer kako kažu sa kim si, takav si.

To je uvijek ona druga strana medalje koja vas vodi do boljih poslovnih rezultata, motivacije i dobrih vođa.

Međutim, to nije sve. Mi nastavljamo rješavati stomatološke probleme naših pacijenta, nastavljamo rad na usavršavanju pružanja stomatoloških usluga i proširenju kapaciteta, edukaciji zaposlenih i profesionalnu podršku jedni drugima.

Lični i poslovni rast vam niko ne može oduzeti.

Srećnu i uspješnu predstojeću, 2022. godinu želi vam tim dr Đurić

ZU Dental clinics with dental laboratory dr Đurić © All rights reserved
Supported by: ITD Marketing d.o.o. | marketing@itdmarketing.com

en_GBEN